Eykpunt

Over ons

Een heel klein stukje van de wereldwijde Gemeente (of Kerk) van God...

Welkom

De Vergadering van Gelovigen in Utrecht is een groep van zo'n 150 volwassenen en kinderen, die bij elkaar komen in 't Eykpunt om God te aanbidden en naar zijn Woord (de Bijbel) te luisteren. Ons gebouw heet 't Eykpunt omdat het aan het Eykmanplein en de Eykmanlaan ligt. Bovendien heeft het gebouw de vorm van een punt en is het een herkennings-'punt' aan het plein. Ook willen we graag dat Gods Woord, dat in onze gemeente gepredikt wordt, een geestelijk 'ijkpunt' vormt voor onszelf en voor allen die ons bezoeken. Tevens zouden we in alle bescheidenheid zelf graag een 'ijkpunt' willen zijn voor de mensen in onze omgeving.

Eredienst en Woordbediening

9:30 - 11:00

Iedere zondagmorgen komen we als gemeente bij elkaar om God te ontmoeten. We vinden het belangrijk om dit samen te beleven. We aanbidden Hem, brengen de Heer Jezus in herinnnering rondom het Avondmaal en luisteren aansluitend naar een boodschap uit het woord van God.
Tijdens de Woordbediening is er zondagsschool en na de samenkomst is er nog gelegenheid om samen koffie te drinken.

Wanneer u als gast wilt deelnemen aan het Avondmaal, dan bent u daarvoor van harte uitgenodigd, op voorwaarde dat u door geloof zeker weet dat u een kind van God bent en Jezus Christus kent als uw Verlosser en Heer. Verder gaan wij ervan uit dat u lid bent van een bestaande gemeente (kerk), dat u daar eveneens aan het Avondmaal deelneemt en in vrede en harmonie leeft met uw eigen gemeente.

Over Ons Folder